2000’li yılların başların bu yana çeşitli oyunlarla hayatımızda olmaya devam eden Orta Dünya, şimdi de cep telefonlarımıza taşınıyor. The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth adlı ücretsiz mobil oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı.
Orijinal üçlemeyle aynı evrende geçecek olan anime filmi Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı çıkış tarihi ortaya çıktı.
Orta Dünya’da mobil rol yapma oyunu!
Yüzüklerin Efendisi: Heroes of Middle-earth, stratejik ve sosyal unsurlara sahip bir Collectible RPG olarka nitelendiriliyor. Yüzüklerin Efendisi’nin yeni mobil rol-yapma (RPG) oyunu Orta Dünya evrenini çok farklı bir şekilde deneyimleme fırsatı sunacak.
Oyun, ikonik olay örgüleri, dövüşler ve Orta Dünya‘nın kötülükleriyle savaşmak için hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit filminde yer alan karakterle sürükleyici bir hikaye anlatımına sahip olacak. Electronic Arst‘ın Mobil RPG başkan yardımcısı Malachi Boyle yeni oyunları hakkında şu ifadeleri kullandı:
EA tarafından yapılan açıklamaya göre yeni mobil oyun internet bağlantısı gerektirecek ve bazı oyun içi satın alımları içerecek. Ayrıca Lord of The Rings: Heroes of Middle-earth oyunun beta testlerine bu yaz aylarında belli başlı bölgelerde başlanması planlanıyor.